Etusivulle Päiväkirja Lähetä postia Linkkejä

Heikki Mikael Toivio

Heikin muotokuva

Miten tähän on tultu?

Perheeni

Tärkeä ihminen minulle on myös Lakasen Jani. Ystävinä olemme voineet jakaa niin elämän iloja kuin suruja. Jani on ollut minulle myös suunnistuksessa esimerkkinä ja apuna kehittyessä paremmaksi suunnistajaksi.

Muutkin läheisemmät ystävät löytyvät "yllättäen" suunnistuksen parista.

Harrastukset

Deltajengiä 2003

Minulla on päälajinani suunnistus. Edustan seuraa nimeltä Delta. Suunnistus on monipuolinen laji. Harjoitellessa tulee harrastettua monia muitakin liikunta-/urheilulajeja: talvisin hiihtoa ja erilaisia pallopelejä kuten sählyä, kaukista. Kesällä tulee suunnistamisen ja metsässä samoilun lisäksi potkittua myös silloin tällöin jalkapalloa.

Tavoitteena minulla on kehittyä mahdollisimman hyväksi suunnistajaksi ja siksi pyrinkin tällä hetkellä käyttämään mahdollisimman paljon aikaa harjoitteluun. Työssä käyminen on kuitenkin hiukan haitannut harjoittelua, mutta pyrin tekemään asiat niin hyvin kuin se vain työskentelyltä on mahdollista. Harjoittelu on ollut palkitsevaa viime vuosina, koska on selvästi havainnut kehittyvänsä ja tuntuu että potentiaalia on vielä paljon jäljellä. Satsaus ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, varinkin kun palkaa tästä harrastuksesta ei saa kuin vasta huipulla...

Valid XHTML 1.1!

Valid CSS!

Takaisin sivun alkuun