Jos haluat liittyä mukaan The Sims-faniyhteisöön, se on nyt mahdollista! Tarvitset vain sähköpostiosoitteen, johon voimme lähettää sinulle muun muassa kuukausitiedotteen (pdf-muodossa). Alle 18-vuotiaat tarvitsevat vanhempiensa luvan liittymiseen sekä yksityistietojen antamiseen.

Odotamme innolla hakemustasi! Terveisin The Sims-faniyhteisö W3.CSS

1. Laita meille sähköpostia (thesimsfanit@gmail.com). Liitä sähköpostiin etu-sekä sukunimesi, osoitteesi (huom. vain, jos haluat kotiisi asiakaslehden) sekä puhelinnumerosi. Alle 18-vuotiailta vaaditaan myös vanhemman puhelinnumero, johon tulee vahvistus alaikäisen The Sims-faniyhteisön jäseneksi liittymisestä. Vanhemman vastattua viestiin hakemus voidaan läpikäydä.

2. Odota! Meillä kestää hakemusten läpikäymisessä noin 1-3 viikkoa, ja ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun olet The Sims-faniyhteisön rekisteröity jäsen. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua The Sims-fanien tapaamisiin sekä arvontoihin, joiden pääpalkinnot herättävät kateutta muissa! Lisäksi saat sähköpostiisi kuukausitiedotteen ja kotiisi asiakaslehden, jos laitoit liittymissähköpostiin osoitteesi.